100% kwaliteitsproducten

Duurzaam & degelijk

Het hele jaar buiten genieten

Scherpe prijzen

Greenline-antraciet-Verandabouw-Saman
Uitvalscherm

Een uitvalscherm houdt de zon buitenshuis zonder de kamer te verduisteren. Het voordeel van dit scherm is dat u nog onder het scherm door kunt kijken. Hierdoor wordt het niet donker in huis, heeft u geen last van fel licht en ervaart u geen opgesloten gevoel.

Degalux-zonwering-veradabouw-saman
Degalux

Sfeervol licht met uitvalschermen

Een uitvalscherm is een zonnescherm waarmee de zon buitenshuis blijft. Hierdoor is het licht in huis sfeervol en blijft de temperatuur aangenaam. In eerste instantie lijkt een uitvalscherm op een terrasscherm. Een terrasscherm houdt de temperatuur in huis laag en zorgt voor een aangename schaduw in de tuin. Een uitvalscherm is niet bedoeld om onder te zitten. Dit zonnescherm is een alternatief voor screens.

Uitvalscherm

Uw uitvalscherm wordt op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze Nederlandse fabriek. Daardoor is elke afmeting tussen de 100 en 400 centimeter mogelijk. Ook de kleur kunt u naar wens kiezen. Zo wordt het uitvalscherm volledig naar wens gemaakt.

Bij een uitvalscherm heeft u keuze uit handmatige of elektrische bediening. Binnen elektrische bediening kunt u kiezen uit bediening met een schakelaar of afstandsbediening.

Ook de armen van het uitvalscherm zijn verstelbaar. Daardoor bepaalt u zelf hoe schuin het scherm staat en dus hoe het licht in uw woning valt. De lichtinval heeft een belangrijke rol in de sfeer in huis.

Screen-zonwering-verandabouw-saman

Uitvalscherm

  • Privacyscherm
  • Geeft geen opgesloten gevoel
  • Houdt de temperatuur in huis laag
  • Sfeervol en biedt doorkijk onder het scherm door

Prijs op aanvraag

Levertijd op aanvraag

Meer weten over de mogelijkheden?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Waarna we het product bij u komen inmeten, de technische berekeningen verzorgen en de montage op ons nemen. Zo ontzorgen wij u van A tot Z. 

Degalux-zonwering-en-rolluiken-verandabouw-saman

Op maat voor u gemaakt

De beste kwaliteit producten

Zonwering van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen en strakke levertijden. Daarbij wordt er gefocust op duurzaamheid met onze betaalbare zonwering op zonne-energie. Wij ontzorgen de klanten bij de aankoop en montage van buitenzonwering.

Projecten

Doe inspiratie op!

Verandabouw-Saman-logo-wit

Voor de overkapping van uw dromen!

Algemene Voorwaarden

Openingstijden* & route

Elke werkdag 9.00 - 17.00 uur
Zaterdagochtend tot 12.00 uur en door de week 's avonds
ALTIJD OP AFSPRAAK.

Pauze van 12.00 tot 13.00 uur
Zondag gesloten.

Bereken uw route

* I.v.m. bezorgen, werkzaamheden, e.d. is het raadzaam van te voren
telefonisch contact op te nemen.

Contact opnemen

Rudi Saman
Kruispad 14
4891 RJ Rijsbergen

T. 06 - 51 14 55 25
E. info@verandabouwsaman.nl