100% kwaliteitsproducten

Duurzaam & degelijk

Het hele jaar buiten genieten

Scherpe prijzen

Profiline-tuinkamer-Verandabouw-Saman

Cube

Met het moderne, kubistische design een echte eyecatcher in uw tuin.

Vooraanzicht-Cube-Verandabouw-Saman
Verasol

Strak en modern design

De Verasol Cube is exclusief door Verasol ontwikkeld en onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Deze veranda of tuinkamer is een uitstekende investering voor nu en in de toekomst.

Productomschrijving Cube

Transformeer uw leefomgeving naar een plek waar meer mogelijk is met een Verasol Cube. De Verasol Cube is exclusief door Verasol ontwikkeld en onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. De extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm geven deze veranda of tuinkamer een robuuste en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zorgt het kristalheldere glasdak (met een niet zichtbare dakhelling) voor een overvloed aan natuurlijk licht. De Cube heeft altijd een verstevigde goot die ervoor zorgt dat zelfs een overkapping van zeven meter breed op twee palen kan staan. 

Pas uw Cube naar wens aan, door te kiezen uit één van de twee moderne kleuren (witte structuurlak, RAL9010, of antraciete structuurlak) en maak hem compleet met diverse opties en accessoires. Liever het hele jaar door kunnen genieten van uw extra leefruimte? Met behulp van verschillende soorten voor- en zijwanden breid u uw veranda in een mum van tijd uit tot een volledige tuinkamer.

Inmeten en maatwerk inclusief? Ja!

Kiest u voor de Verasol Cube? Dan komen wij het gemaakte ontwerp, gratis bij u op locatie inmeten. Zo kunnen we direct zien of we tijdens de montage nog ergens rekening mee moeten houden en wordt het product volledig naar wens en op maat geproduceerd. Onbezorgd genieten én geen onverwachte kosten achteraf.

verasol-cube-verandabouw-saman

Cube

  • Strak en modern design
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Dakbedekking 10mm veiligheidsglas
  • Geen zichtbare dakhelling
  • Inclusief inmeetservice en maatwerk
  • Standaard 10 jaar garantie

Vanaf 6999,-

Levertijd: 5 - 7 weken (exclusief montage)

Meer weten over de mogelijkheden?

Dankzij onze jarenlange ervaring in veranda's en overkappingen kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Waarna we het product bij u komen inmeten, de technische berekeningen verzorgen en de montage op ons nemen. Zo ontzorgen wij u van A tot Z. 

verasol-cube-verandabouw-saman

Op maat voor u gemaakt

De beste kwaliteit producten

Droomt u van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte creëren? Met onze overkappingen realiseert u die droom. Dankzij onze diverse productlijnen en ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vindt u altijd iets dat bij u en uw woning past. Dat wordt genieten! 

Projecten

Doe inspiratie op!

Verandabouw-Saman-logo-wit

Voor de overkapping van uw dromen!

Algemene Voorwaarden

Openingstijden* & route

Elke werkdag 9.00 - 17.00 uur
Zaterdagochtend tot 12.00 uur en door de week 's avonds
ALTIJD OP AFSPRAAK.

Pauze van 12.00 tot 13.00 uur
Zondag gesloten.

Bereken uw route

* I.v.m. bezorgen, werkzaamheden, e.d. is het raadzaam van te voren
telefonisch contact op te nemen.

Contact opnemen

Rudi Saman
Kruispad 14
4891 RJ Rijsbergen

T. 06 - 51 14 55 25
E. info@verandabouwsaman.nl