100% kwaliteitsproducten

Duurzaam & degelijk

Het hele jaar buiten genieten

Scherpe prijzen

Profiline-tuinkamer-Verandabouw-Saman

Profiline

Wilt u ieder seizoen, ongeacht de weersomstandigheden, genieten van meer leefruimte? Met een Verasol Profiline creëert u de ruimte om die dromen werkelijkheid te laten worden. 

Profiline-tuinkamer-Verandabouw-Saman
Verasol

Ruime keuzemogelijkheden

Kiest u voor een Verasol Profiline? Dan kiest u voor grenzeloze keuzemogelijkheden. De Verasol Profiline veranda is de meest diverse productlijn van Verasol. U heeft namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit 15 kleuren, verschillende standaardmaten, vijf soorten dakbedekkingen (glas en polycarbonaat), oneindig veel opties en accessoires. Hiermee kunt u uw veranda, nu of in de toekomst, helemaal uitbouwen tot een tuinkamer. Liever een op maat gemaakt product? Dat kan ook!

Productomschrijving Profiline

Dankzij een extra stevige constructie is de Profiline veranda in meer afmetingen te verkrijgen dan de Verasol Greenline. De Verasol Profiline gaat zelfs met glasdak tot maar liefst vier meter diep! Bovendien is een zeven meter brede veranda met glasdak op slechts 2 staanders te realiseren. Met deze Profiline veranda kiest u voor een product volledig op maat. Bekijk hieronder alle mogelijke opties en accessoires.

Inmeten en maatwerk inclusief? Ja!

Kiest u voor de Verasol Profiline? Dan komen wij het gemaakte ontwerp bij u op locatie inmeten. Zo weten we zeker dat het product volledig naar wens wordt geproduceerd en kunnen we direct zien of we tijdens de montage nog ergens rekening mee moeten houden. En dat betekent: onbezorgd genieten van een perfect passend product én geen onverwachte kosten achteraf.

Profiline-binnen-schuifpui-saman-verandabouw

Profiline

  • In 3 stijlen leverbaar
  • Verkrijgbaar in 15 kleuren
  • Dakbedekking glas of polycarbonaat
  • Ruime keuzemogelijkheden
  • Inclusief inmeetservice en maatwerk
  • Standaard 10 jaar garantie

Vanaf 1859,-

Levertijd: 5 - 7 weken (exclusief montage)

Meer weten over de mogelijkheden?

Dankzij onze jarenlange ervaring in veranda's en overkappingen kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Waarna we het product bij u komen inmeten, de technische berekeningen verzorgen en de montage op ons nemen. Zo ontzorgen wij u van A tot Z. 

profiline-aanzicht-verandabouw-saman

Op maat voor u gemaakt

De beste kwaliteit producten

Droomt u van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte creëren? Met onze overkappingen realiseert u die droom. Dankzij onze diverse productlijnen en ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vindt u altijd iets dat bij u en uw woning past. Dat wordt genieten! 

Projecten

Doe inspiratie op!

Verandabouw-Saman-logo-wit

Voor de overkapping van uw dromen!

Algemene Voorwaarden

Openingstijden* & route

Elke werkdag 9.00 - 17.00 uur
Zaterdagochtend tot 12.00 uur en door de week 's avonds
ALTIJD OP AFSPRAAK.

Pauze van 12.00 tot 13.00 uur
Zondag gesloten.

Bereken uw route

* I.v.m. bezorgen, werkzaamheden, e.d. is het raadzaam van te voren
telefonisch contact op te nemen.

Contact opnemen

Rudi Saman
Kruispad 14
4891 RJ Rijsbergen

T. 06 - 51 14 55 25
E. info@verandabouwsaman.nl